• Intelligenta avfuktare för att skydda krypgrund och vind mot fukt, lukt, radon eller mögel • Certifierade installatörer över hela Sverige

Vindsavfuktare - TrygghetsVakten Vind

 Ett miljövänligt mögelskydd för vinden

  • Extremt energisnål
  • Minimalt underhåll
  • Lång livslängd och 7-års garanti
  • Hög säkerhet
  • Uppfyller byggnorm BBR 06 gällande fukt och brandskydd

Vindsavfuktaren Trygghetsvakten Vind känd från Äntligen hemma i Tv4 och Sofias änglar samt Arga snickaren i TV5. 

Principen är verifierad av Chalmers samt Lunds Tekniska Högskola som sitter idag i ca 17 000 fastigheter är en mycket energieffektiv avfuktare för vind.  Den är baserad på en hygrodynamisk avfuktning som skyddar vinden från fukt, lukt, mögel och röta. 

Vindsavfuktaren är byggd med hjälp av modern teknik med ett minimalt krav på underhåll, en extremt låg energiförbrukning motsvarande några hundralappar per år. Tack vare det minimala underhållskravet och avfuktarens långa livslängd kan vi erbjuda marknadens säkraste lösning för uteluftsventilerade vindar.

TrygghetsVakten Vind använder hygrodynamisk ventilation, det vill säga, övervakar klimatet i vindsutrymmet och jämför det med utomhusklimatet. Systemet ventilerar in torr luft när det är möjligt och torkar genom värme de få gånger per år som det behövs. Systemet avfuktar extremt energisnålt genom att dra nyttja av torrare perioder.  Du hittar mer gällande avfuktare för vind i rubrikerna uppe till vänster.

Önskar du komma i kontakt med en installatör?  Klicka här!

 

DH2 sorptionsavfuktare för vindar

TrygghetsVakten har ocskså en speciellt utvecklad adsorptionsavfuktare för kallvindar. DH2 klarar de mycket låga temperaturer som förekommer på vindar utan att den anrikade, utgående fuktiga vattenångan omvandlas till vatten.

 

 

 

 

 

 

Hög driftsäkerhet och marknadens längsta garanti för sorptionsavfuktare som vid registrering blir sju års produktgaranti .  Allt förutsatt att filter byts enligt instruktioner.

DH2 torkar mycket snabbt ner fuktighet på en vind men kan inte mäta sig i TrygghetsVakten Vinds låga energiförbrukning.

Önskas  offert och support av val rätt typ av vindsavfuktare för din vind?  Klicka här!