Intelligenta avfuktare för att skydda krypgrund och vind mot fukt, lukt, radon eller mögel

Säljansvarig sökes!

Johan, 7 juli 2017

Det går bra för TrygghetsVakten så nu söker vi en säljansvarig södra Sverige under hösten.

TrygghetsVakten, nu också med ett starkt sortiment inom radon, vattenskador och sanering behöver rekrytera en ansvarig för försäljning i södra Sverige.  Vi tänkte att utgångsorten skulle vara Göteborg. 

Kundgrupper är primärt företag inom saneringsbranschen. Låter det intressant eller känner du någon som skulle vara intresserad?  Intresseanmälan skickas in på info@trygghetsvakten.se

Arbetsuppgift mm

Nybebearbetning av entreprenörer inom fukt- och saneringsbolag över södra Sverige. Målet är att öka försäljningen av Trygghetsvaktens smarta avfuktare, sorptionsavfuktare och radonsugar med +4 MSEK till 2021. För att lyckas med målet tror vi att det krävs ca 100-150 resdagar / år

Rapportering sker till affärsområdeschef i Stockholm.  Arbetsplats och trevliga kollegor finns på regionkontoret i Göteborg.

VI vill att jobbet ska upplevas vara ett ”lyft" på något sätt för den sökande.  Det viktiga är inte ålder utan inställning och förmåga att lyckas.

Följande egenskaper tror vi dock är viktiga:

-självgående / inre driv / kunna planera

-relationsbyggare.  Framgångsfaktor är att kunna bygga att bygga upp ett brett kontaktnät samt skapa ett långsiktigt förtroende ute hos våra kunder.

-enkel, okomplicerad framtoning. 

-kunna krypa i grunder eller på vindar - dvs. dra på sig blåstället och vara smidig nog för att ta sig in i dessa trånga utrymmen.

Är sökande över 60 ska denne ha intresse av att jobba något år efter pension.

Fackkunskaper - förståelse av huskonstruktioner.