Att skydda krypgrunden eller vinden från fukt, lukt & mögel har aldrig varit enklare!

Avfuktare för krypgrund - TrygghetsVakten Pro

TrygghetsVakten Pro är en serie avfuktare som är lite mer avancerade än våra standardmodeller. Dom är i första hand lämpliga att installera av utbildade installatörer.
När inte TrygghetsVakten krypgrund räcker riktigt hela vägen fram löser vår pro serie  fuktproblemet galant. Genom att tillföra forcerad- och kontrollerad ventilation till din vanliga krypgrundsinstallation råder man bot på luktsmitta, radon och extremt fuktiga grunder. TrygghetsVakten Pro finns idag i tre olika utföranden.

TrygghetsVakten Pro-E

TrygghetsVakten Pro-E är det självklara valet för dig som söker minimal energiförbrukning eller har extra utsatt krypgrund men inte har några lukt- eller radonproblem som spridit sig till boytan.

TrygghetsVakten Pro-X

TrygghetsVakten Pro-X kombinerar ett lägre tryck i grunden med hög uttorkningskapacitet, kraftig ventilation och en låg energiförbrukning. Därför ett självklart val för krypgrunder med mycket fukt, radon och mikrobiell lukt.

TrygghetsVakten Pro-S

TrygghetsVakten Pro-S är en unik avfuktare och saneringslösning för krypgrunder och torpargrunder genom ett konstanthållet undertryck. TrygghetsVakten Pro-S ger därmed högsta skydd mot mikrobiell lukt och radon som kommer från krypgrunden.