Att skydda krypgrunden eller vinden från fukt, lukt & mögel har aldrig varit enklare!

TrygghetsVakten Pro - avfuktare för krypgrund

TrygghetsVakten Pro är en serie avfuktare som är lite mer komplicerade än våra standardmodeller. Dom är i första hand lämpliga att installera av utbildade installatörer.
När inte TrygghetsVakten krypgrund räcker riktigt hela vägen fram löser vår pro serie  fuktproblemet galant. Genom att tillföra forcerad och kontrollerad ventilation till din vanliga krypgrundsinstallation råder man bot på luktsmitta, radon och extremt fuktiga grunder. TrygghetsVakten Pro finns idag i tre olika utföranden.

TrygghetsVakten Pro-E

TrygghetsVakten Pro-E är det självklara valet för dig med extra utsatt krypgrund men inte har några luktproblem som spridit sig till boytan.

TrygghetsVakten Pro-X

TrygghetsVakten Pro-X kombinerar hög uttorkningskapacitet med kraftig ventilation och en låg energiförbrukning Därför ett självklart val för krypgrunder med mycket fukt, och mikrobiell lukt.

TrygghetsVakten Pro-S

TrygghetsVakten Pro-S är en unik miljövänlig avfuktare och saneringslösning för krypgrunder och torpargrunder. TrygghetsVakten Pro-S ger högsta skydd mot mikrobiell lukt och radon som kommer från krypgrunden.